TRIVSELSMØDE 3

På dette møde skal I starte med en opfølgning på jeres igangsatte aktioner. Dernæst får I viden om hvordan man som organisation og kollegaer imellem skaber de rette rammer og det optimale miljø for, at aktionslæring dels kan skabe en forandring og dels kan være trivselsfremmende og forstærkende. Til sidst igangsætter I nogle aktioner.

 

Trivselsmødet vil være en blanding af viden og øvelser, og varer 3,5 time. Husk at printe aktionsloggen.

 

Gå igennem de følgende videoer med tilhørende øvelser – én efter én og i den rækkefølge, de kommer i.

God fornøjelse!

 
 

I denne øvelse skal I på skift fortælle og sparre om de aktioner, I har arbejdet med. Se videoen og få introduktion til øvelsen.


Denne video beskriver, hvordan I som kollegaer skaber tryghed og giver god feedback til hinanden i arbejdet med aktionslæring.

 

I denne øvelse skal I finde frem til en aktion og udfylde felt 1 og 2 i aktionsloggen. Se videoen og få introduktion til øvelsen.

 

Nu skal I i grupper fortælle om jeres aktioner og hjælpe hinanden med at gøre dem konkrete. Se videoen og gå derefter i gang med gruppearbejdet.


I denne øvelse skal I hjælpe hinanden med at finde frem til hvilke tegn, I kan forvente at se som resultat af aktionen – og udfylde felt 3 i aktionsloggen. Se videoen og få introduktion til øvelsen.