TRIVSELSMØDE 2

På dette møde skal I starte med at lave en opfølgning på de trivselsfremmende aktioner, I har igangsat. Dernæst gennemgår vi ABC for mental sundhed, og hvorfor netop budskaberne herfra giver særdeles god mening i et pædagogisk og didaktisk perspektiv. Afslutningsvis skal I igangsætte og planlægge aktioner.

 

Trivselsmødet vil være en blanding af viden og øvelser, og varer 3,5 time. Husk at printe aktionsloggen og lad der gå minimum 14 dage, før I afholder næste trivselsmøde. På den måde sikre I, at I har tid til at afprøve og arbejde med aktionslæring.

 

Gå igennem de følgende videoer med tilhørende øvelser – én efter én og i den rækkefølge, de kommer i.

God fornøjelse!

 
 
 

I denne øvelse skal I på skift fortælle og sparre om de aktioner, I har arbejdet med. Se videoen og få introduktion til øvelsen.


Denne video beskriver, hvad ABC for mental sundhed er, og hvordan I bruger budskaberne til at arbejde trivselsfremmende.


I denne øvelse skal I finde frem til en aktion og udfylde felt 1 og 2 i aktionsloggen. Se videoen og få introduktion til øvelsen.


Nu skal I i grupper fortælle om jeres aktioner og hjælpe hinanden med at gøre dem konkrete. Se videoen og gå derefter i gang med gruppearbejdet.


I denne øvelse skal I hjælpe hinanden med at finde frem til hvilke tegn, I kan forvente at se som resultat af aktionen og udfylde felt 3 i aktionsloggen. Se videoen og få introduktion til øvelsen.