TRIVSELSMØDE 1

På dette møde får I viden om, hvorfor og hvordan Trivsel Smiley arbejder med at øge trivslen. I får viden om aktionslæring, og hvordan denne metode kan bruges til at igangsætte trivselsfremmende handlinger i jeres undervisning. Og I skal arbejde konkret med aktionslæring og den dertilhørende aktionslog.

 

Trivselsmødet vil være en blanding af viden og øvelser, og varer to timer og tre kvarter. Husk at printe aktionsloggen og lad der gå minimum 14 dage, før I afholder næste trivselsmøde. På den måde sikre I, at I har tid til at afprøve og arbejde med aktionslæring.

 

Gå igennem de følgende videoer med tilhørende øvelser – én efter én og i den rækkefølge, de kommer i. 

God fornøjelse!

 
 

Denne video beskriver, hvordan vi arbejder med mental sundhed og trivsel i Trivsel Smiley.


I denne video får I en detaljeret beskrivelse af, hvordan vi i Trivsel Smiley arbejder med aktionslæring. 


I denne øvelse skal I finde frem til en aktion og udfylde felt 1 og 2 i aktionsloggen. Se videoen og få introduktion til øvelsen. 


Nu skal I i grupper fortælle om jeres aktioner og hjælpe hinanden med at gøre dem konkrete. Se videoen og gå derefter i gang med gruppearbejdet.


I denne øvelse skal I hjælpe hinanden med at finde frem til hvilke tegn, I kan forvente at se som resultat af aktionen – og udfylde felt 3 i aktionsloggen. Se videoen og få introduktion til øvelsen.